Basecom

Wat is SmartDas?

SmartDas is een next-gen, digitaal DAS-systeem met unieke eigenschappen. SmartDas is een perfecte oplossing als u goed mobiel bereik in gebouwen belangrijk vindt.

Providerspecifieke versterking, geen breedband

Het signaal van elke provider wordt separaat verbeterd. SmartDas zoekt automatisch de beste 5G- en 4G-frequenties. Wijzigt het signaal, dan past SmartDas het systeem realtime aan, echt smart dus! Met automatische software-updates is SmartDas toekomstvast en onderhoudsarm.

* Voorbeeld hybride SmartDas voor alle providers.*

Schaalbaar

SmartDas is een schaalbare oplossing voor elk gebouw met een oppervlakte tussen 200 en 200.000 m2.

Coax, LAN of hybride

Er is een SmartDas voor elk DAS-platform. We leveren traditioneel coax DAS, een DAS op basis van UTP of fiber en een hybride DAS; een combinatie van de eerste twee.

Snelle levering en implementatie.

SmartDas is modulair opgebouwd en heeft een volledig automatische inregeling. Daardoor is het snel te installeren. Voor eerste hulp bij onbereikbaarheid hebben we een spoedservice die zorgt dat u snel weer bereikbaar bent.

Remote beheer

SmartDas is standaard voorzien van remote beheer. Zo kunt u het systeem op afstand bedienen.

Vormgeving

De actieve componenten worden in de regel uit het zicht geplaatst. De antennes van het SmartDas-systeem zijn wél zichtbaar. Voor gebouwen waar esthetiek een rol speelt, hebben we speciale ULP (ultra low profile)-antennes. Deze zijn slechts 5mm dik en leverbaar in elke RAL-kleur.
SmartDas-systemen worden wereldwijd door meer dan 200 mobiele providers geleverd. Het zijn de beste en meest innovatieve ‘off-air’ DAS-systemen op de markt. Basecom is exclusief distributeur en system integrator van SmartDas-systemen.

adviesgesprek SmartDas

Contactvoorkeur / telefonisch-online-bezoek op locatie


    Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

    Wij werken onder andere voor: