Basecom

Beter bereik in uw onderwijs instelling

De tijd van krijtborden, schriften en schoolboeken ligt grotendeels achter ons. De moderne student heeft behoefte aan een interactieve manier van leren en onderwijsinstellingen gaan daarin mee.  Door het toenemende gebruik van online leeromgevingen en sociale media in het onderwijs is bereikbaarheid belangrijker dan ooit.

offerte aanvraag
  Mobiele bereikbaarheid in school- gebouwen

  De student van tegenwoordig heeft behoefte aan een interactieve manier van leren. De verbinding moet dus goed zijn om smartboards, mobiele apparaten en online leeromgevingen goed te kunnen gebruiken. De mobiele dekking is buiten over het algemeen uitstekend, maar de meeste lessen worden binnen gegeven. Vooral in nieuwe, goed geïsoleerde schoolgebouwen laat het mobiele bereik vaak te wensen over. Laten we daar iets tegen doen.

  Geen of slecht 4G- en 5G-signaal in uw schoolgebouw

  Steeds meer scholen starten met Bring Your Own Device (BYOD)-onderwijs Dit houdt in dat leerlingen hun eigen apparaat (laptop, smartphone, iPad) meenemen in de klas. Voorwaarde voor een succesvol functioneren is dat de signaaldekking optimaal is, anders gaat dit ten koste van de leeractiviteiten.

  Met SmartDas kunnen wij een geslaagde en snel te implementeren oplossing leveren. Provider-specifiek, wat betekent dat we alleen het signaal verbeteren van de provider(s) waarvan de dekking onvoldoende is.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?
  Knop: Neem contact met ons op.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

  Wij werken onder andere voor: