Basecom

Beter bereik in de zorg

Nergens is mobiele communicatie zo cruciaal als in de zorg. Wanneer de situatie erom vraagt, is het cruciaal dat bijvoorbeeld verplegend personeel snel en ongehinderd kan communiceren. Maar er is een obstakel: strengere bouweisen op het gebied van isolatie houden niet alleen warmte en kou buiten, maar ook het mobiele signaal. Het leidt er steeds vaker toe dat het mobiele bereik in een zorginstelling slecht is. Daar rekenen we graag mee af.

offerte aanvraag








  Geen mobiel bereik binnen uw woonzorgcentrum?

  Nergens is mobiele communicatie zo cruciaal als in de zorg. Communicatiemiddelen voor verplegend personeel zijn van groot belang, dat spreekt redelijk voor zich. Door strengere bouweisen op het gebied van isolatie komt het steeds vaker voor dat een zorginstelling nauwelijks mobiel bereik heeft. Dat is een slechte zaak wanneer iemand moet bellen, maar ook dwaaldetectie of personenalarmeringssystemen – vaak uitgerust met een 4G-/3G-/gsm-/sms-module – werken daardoor niet of minder goed.

  Geen mobiel bereik binnen uw woonzorgcentrum?

  De mobiele dekking in Nederland is buiten over het algemeen uitstekend. In gebouwen daarentegen, vooral in gebouwen met bouwjaar 2004 of later, is het mobiele signaal vaak onvoldoende. Om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het mobiele signaal in een gebouw, is een 4G/5G QuickScan erg handig. Deze scan laat direct zien of een SmartDas-systeem gewenst is.

  Met een SmartDas-systeem kunt u de communicatie en informatie-uitwisseling tussen de verspreid werkende medewerkers eenvoudig optimaliseren voor een, twee of alle providers in Nederland.

  Als specialist binnen de gezondheid en welzijnszorg biedt Basecom een eenvoudige en professionele maatoplossing die gegarandeerd goed werkt en blijft werken. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

  Enkele gerealiseerde projecten in de zorg

  Zeewolde

  Vianen

  Oosterhout

  Capelle

  Breda