Basecom

Beter bereik in uw parkeergarage

Zodra u een parkeergarage in rijdt, valt het mobiele signaal vaak snel weg. Het ‘ik-rijd-net-een-tunnel-in-syndroom’. Dat is niet ideaal, bijvoorbeeld vanuit veiligheids- en zakelijke overwegingen. Gelukkig beschikken we over de juiste tool om zelfs in ondergrondse parkeergarage uitstekend mobiel bereik te kunnen garanderen.

offerte aanvraag
  SmartDas is de perfecte oplossing voor goed mobiel bereik in parkeergarages

  Tegenwoordig willen we altijd en overal mobiel bereikbaar zijn. Ook in parkeergarages dus. Rijdt u een parkeergarage binnen en verliest u daar signaal? Dan weet u dat wij er waarschijnlijk niet aan het werk zijn geweest. Wij leveren namelijk oplossingen waarmee het bereik ook in parkeergarages perfect is.

  Voor zowel zakelijke privégarages als grote publieke garages leverden wij al een oplossing op maat, waardoor bezoekers ook ondergronds optimaal kunnen bellen en internetten. SmartDas ondersteunt:

  Elektrisch rijden maar geen signaal rondom uw oplaadpunt?

  Een oplaadpunt of oplaadzuil die in verbinding staat door middel van een gsm-verbinding heeft veel voordelen. Denk hierbij aan automatische verrekeningen en direct online inzicht in uw stroomverbruik.

  Parkeergarages zijn ideale laadlocaties voor elektrische auto’s. Tenminste, als er goede 2G-, 4G- en 5G-dekking aanwezig is. Een SmartDas is ook in dit geval de perfecte en betaalbare oplossing.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

  Wij werken onder andere voor: