Basecom

Beter bereik in kantoren

Veel mensen herkennen het beeld van collega’s die met hun mobiele telefoon voor het raam – of zelfs buiten – staan te telefoneren, omdat ze ergens anders in het kantoor geen bereik hebben. Wat ons betreft hoeft het niet zo moeilijk. Wij zorgen dat u overal in het pand een sterk signaal hebt. Zullen we daar eens over praten?

offerte aanvraag
  Een mooi nieuw kantoorgebouw maar geen mobiel bereik?

  Slecht mobiel bereik op kantoor staat hoog op het lijstje van kantoorergernissen. Begrijpen we, want een haperende verbinding is vervelend en staat een soepel gesprek in de weg. Bij Basecom rekenen we daarom graag voor eens en altijd af met slecht bereik.

  Slecht mobiel bereik mkan diverse oorzaken hebben.

  Perfecte dekking voor iedere provider

  Vastgoedontwikkelaars steken veel aandacht in het ontwikkelen van duurzame en energiezuinige gebouwen. Mobiele communicatie vinden ze helaas minder belangrijk. Slecht bereik komt ook vaak pas later aan het licht, als het gebouw is opgeleverd en alle facturen zijn voldaan. Dat is op zijn zachtst gezegd vervelend voor de eindgebruiker.

  Gelukkig zijn wij er. Basecom biedt met SmartDas een perfect werkende oplossing voor uw nieuwbouw, rennovatie of bestaand kantoorgebouw.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

  Wij werken onder andere voor: