Basecom

Beter bereik in uw villa

Moderne woningen zijn geïsoleerd volgens de meest recente Rc-normen en hebben daarom een hoge demping voor RF-signalen, ofwel mobiele-telecom-signalen. Maar ook in huizen in buitengebieden kan het mobiele bereik slecht zijn. Zullen we eens vrijblijvend praten over een oplossing die staat als een huis?

offerte aanvraag
  Mobiele bereikbaarheid in villa’s

  Moderne woningen zijn geïsoleerd volgens de meest recente Rc-normen en hebben daarom een hoge demping voor RF-signalen, ofwel mobiele-telecom-signalen. Maar ook in huizen in buitengebieden kan het mobiele bereik slecht zijn.

  Signaal-optimalisatie in woningen is best uitdagend,  omdat – anders dan in bedrijfspanden – de mogelijkheden voor het plaatsen van coaxkabels en antennes vaak beperkt is. Toch is het in de meeste situaties mogelijk om een oplossing te bieden, in veel gevallen in samenwerking met uw huisinstallateur.

  Signaaloptimalisatie in villa’s

  Antennes kunnen vaak worden weggewerkt in kasten of in een RAL-kleur worden gespoten, waardoor u ze nauwelijks ziet. Ook zijn er oplossingen op basis van UTP-kabels, waarmee het mobiele signaal in een woning kan worden verbeterd. Denk daarbij aan:

  Bij Basecom hebben we jarenlange ervaring met signaaloptimalisatie in villa’s. Die benutten we graag om te zorgen dat het bereik in uw villa sterk en stabiel is.

  Geïnteresseerd in een signaalmeting of een adviesgesprek?

  Wij werken onder andere voor: